Posts

Showing posts from January 25, 2011

PURNAMA MERINDU

Lagu SITI NURHALIZA ni dah lama sangat..tapi selesa didengar berulang kali...bila dengar lirik dia...terasa pula kat hati ni... Hurm...aku paling suka part ni... "Hiaskanlah cinta di jari manisku" Papehal..mehlah join layan sekaki...heee..aku tahu suara korang semua sedapsedap belaka kan..takpa..nyanyi untuk diri sendiri je ok... ;P Lirik : - Bermaknakah tiap baris kata-kata Ataukah hanya dibibir saja Bersungguhkah rindu yang engkau pamerkan Ataukah sekadar hanya lakonan Rindu... telah melekat dalam hatiku Walau awan berlalu Rinduku... tak berubah... arah Purnama mengambang... cuma berteman Bintang berkelipan dan juga awan Siapa tahu... Rindu yang mencengkam di hatiku Aku meminta pada yang ada Aku merindu pada yang kasih Aku merayu padamu yang sudi... merindu ku Purnama mengambang berbagai warna Bila embun pun datang bintang purnama Tinggallah aku sendirian bertemankan malam sepi Aku meminta pada yang ada Aku merindu pada yang kasih Aku merindu padamu yang sudi

AKU BUAT HAL LAGI!!

Image
Adoi!!!!aku dah tension harihari macam ni!!!YULIA..sehari kau tak buat mistake tak boleh ke??????apakah silapnya.....dimanakah salahnya...aku nak nangis...:'( Someone...please...be here with me...I'm begging you!!!!!! Harihari aku macam ni...aku leh jadi stress tahap maksima tau tak!!!Ada tips tak...please..share it with me...reallyreally need some motivation right now..;( ASSALAMUALAIKUM ;( ------------------------ YF : Stupid!!!

BLOGLIST "SANDIWARA SEORANG INSAN @ SYAFIQ ROSLI"

Image
Aku ingat aku dah join segmen ni...rupanya belum lagi.....haiyaaaa.....jomjom....kita join reramai ye....best pe jadi bloglist orang....:DD Jantina : Perempuan (aku la..bukan bro atas ni -,-) Nak jadi bloglist SYAFIQ ROSLI tak??? Klik pada banner atau pada nama beliau ye... Enjoy yourself!! ASSALAMUALAIKUM :) ------------------------------ YF : Satu jam saja :)

CONTEST : "MONEY GUESS"

Image
Aku tak nak buang masa lagi!!dah lama tak join CONTEST ni...walaupun seringkali tersungkur...hahahhaha....takpa....USAHA TANGGA KEJAYAAN!! Sila klik banner untuk syaratsyaratnya.... Jawapan saya : RM 178.15 Mangsa tag : - AMNY RAUHAH   Sambutlah cabaran saya yaaa!! :D ASSALAMUALAIKUM  ------------------------ YF : Kan best bila kita tahu apa yang kita nak :)

25 RANDOM FACTS ABOUT ME, MYSELF AND I !!!

Image
Adessss....buat pertama kalinya...aku telah ditag!!!!haiyaaaaaa...sebenarnya..dulu...aku tak faham maksud tagtag bagai ni...bila dah aktif berblogging ni...baru la faham..sungguh..tak tipu ni!!!mula la tu..buat muka tak percaya...-.- Dengan jasa baik dari CIK AMNY RAUHAH kita...aku telah ditag untuk segmen 25 RANDOM FACTS ABOUT ME, MYSELF AND I !!!apa aku nak membebel ni???? -.- It's ok!!aku sahut cabaran beliau!!!kahkahkahkah!!*gelak kaya aku.... :DDD ------------------------ # YULIA FAJRIN BINTI SUKIRMAN a.k.a YULIA, YUL, LIA #  Anak ke-3 dari 5 orang adik beradik (perempuan sulung) #  Saya sayangkan keluarga saya dan sahabathandai saya...sangatsangat!!! #  Lahir di Gombak, Selangor #  Menetap di Shah Alam, Selangor #  Berketurunan Minang dari Padang, Indonesia (ibu bapa saya) #  Berumur 22tahun pada 25 November 2011 (rasa tua la pula -.-) #  Berkerja sebagai Purchasing Assistant di sebuah syarikat trading #  Pernah mempunyai seorang kekasih yang serius  #  Suka gelak, s