25 RANDOM FACTS ABOUT ME, MYSELF AND I !!!

Adessss....buat pertama kalinya...aku telah ditag!!!!haiyaaaaaa...sebenarnya..dulu...aku tak faham maksud tagtag bagai ni...bila dah aktif berblogging ni...baru la faham..sungguh..tak tipu ni!!!mula la tu..buat muka tak percaya...-.-

Dengan jasa baik dari CIK AMNY RAUHAH kita...aku telah ditag untuk segmen 25 RANDOM FACTS ABOUT ME, MYSELF AND I !!!apa aku nak membebel ni???? -.-

It's ok!!aku sahut cabaran beliau!!!kahkahkahkah!!*gelak kaya aku.... :DDD

------------------------



# YULIA FAJRIN BINTI SUKIRMAN a.k.a YULIA, YUL, LIA
# Anak ke-3 dari 5 orang adik beradik (perempuan sulung)
# Saya sayangkan keluarga saya dan sahabathandai saya...sangatsangat!!!
# Lahir di Gombak, Selangor
# Menetap di Shah Alam, Selangor
# Berketurunan Minang dari Padang, Indonesia (ibu bapa saya)
# Berumur 22tahun pada 25 November 2011 (rasa tua la pula -.-)
# Berkerja sebagai Purchasing Assistant di sebuah syarikat trading
# Pernah mempunyai seorang kekasih yang serius 
# Suka gelak, senyum, tidur, online, gajet, filem, lagu dan seangkatan dengannya
# Sentimental a.k.a jiwang
# Alah dengan habuk (boleh buat muka aku jadi bengkak macam rupa ULTRAMAN)
# Ada MIGRAINE yang agak teruk (sampai muntahmuntah bagai)
# Seorang yang simple dan pastinya tanpa make-up
# Tak boleh hidup tanpa laptop saya
# Tak suka makan sayur kecuali kangkung dan bayam
# Tak ada citacita yang khusus tapi pernah juga nak jadi seorang psikiatri tapi tak layak (science subject hancus!!)
# Teringin nak ambil anak angkat sebab tak ada hati nak berkahwin
# Tak suka orang merokok dekat saya
# Kurang keyakinan diri
# Teringin nak pergi Makkah, Korea, Paris, New York, London, Bali, Australia, Maldive dan banyak lagi!!
# Suka main roller coaster!!!!(tapi jarang betul nak pergi Sunway Lagoon dan Time Square sebab tak ada masa dan poket cukupcukup makan je -.-)
# Suka merepek, merapu, meraban
# Saya suka fesyen alaala YUNA dan HANA TAJIMA
# Sukakan fotografi (tapi tak ada lagi DSLR -.-)

------------------------

Fuhhh!!!penat bhai nak pikir!!pe tah yang aku merapu nih!!sengal jee..tapi itula sedikit sebanyak tentang diri aku yang biasa ni...heee...

Aku nak tag :-


Good Luck la yeh....nanti aku usha korang punya segmen ni pula...wokeh??ada bran tak??
ASSALAMUALAIKUM!!

------------------------

YF : Blogging sambil buat kerja -.- 

Comments

Unknown said…
suka photography ek?xpe...simpan duit sikit2 beli dslr..huhu
Yulia Fajrin said…
@E.d.Y : awwwww!!terima kasih banyakbanyak...terharuterharu...nak kumpul la ni..tapi selalu cukup makanmakan je....heeee...:D
Unknown said…
Wakaka.. kira ni first tag org lah ni.. hee, im honored.. Fotografi mmg best, tapi tak semestinya kne pakai DSLR baru nak cebur bidang fotografi.. Pakai mini-cam @ kamera fon paling cikai la, pun boleh.. then berjinak-jinak lah dgn photoshop.. hee.. Thanks tag ye, nnt Kee bwat jugak.. =)
Yulia Fajrin said…
@Wan Fakhrul Rin : huuuuu..itu sangat betul...terima kasih kerana telah menyedarkan...erk..bab photoshop...adess...sangat tidak reti..hahahah...oki!!nanti saya baca kamu punya pula... :D
muka ultromen bengkak ke? ahaha
Yulia Fajrin said…
@SyedGraphiX : ades..alaala muka ultraman yang bonjolbonjol tulaa...adoi...-.-
Luqman Zakaria said…
arep dah pernah masok yg nih! anyway thnx sebab tag arep! nanti arep tag kamo plak! hheeh :P nak wat entry unutk kamu nanti!hehe gud nite,,arep dah nk tido! esok ade kuiz!wish me luck k!
Yulia Fajrin said…
@arep_lockermonth : ades!!!maluu...kakakaa....welcome....senang tag kamu...selalu update entri...heeeee!!

huuuuu....nervous ni nak buat entri pasal saya..kehkehkehkeh :DD

good luck!!!boleh buat punya!! :D
F_H said…
aku fobia dgn tag ni...
Yulia Fajrin said…
@LinE PuTih LiNe HiTam : kenapa pula??
Unknown said…
Wokeh, sudah siap! ;)

http://keenin3.blogspot.com/2011/01/25-facts-about-me-myself-and-i.html
Yulia Fajrin said…
@Wan Fakhrul Rin : terima kasih kerana sudi membalas! :D

Popular posts from this blog

Bibir Lembut Dengan Liquid Lipstick SoBella!

TAHU TAK JENIS-JENIS DADAH???

Jimat Shopping Raya di Freeport A’Famosa Outlet Melaka