BLOGLIST IQBALL HAKIMI | JOM TERBANG!!!



KATEGORI : PEKERJA (PEREMPUAN)

Halahai....comel tol header beliau kan???orang lain punya....tak besar....tak sah, ye tak??ini memang betulbetul pendek dan padat..orangnya pula..aku tak penah tengok..so aku tak leh nak kata beliau pendek jugak la kan..eheh...maaf ye EN IQBAL HAKIMI..hehhehhe...

Pasal blog beliau...aku baru je jadi follower beliau..so tak boleh nak review lebihlebih sangat...kang kata aku membodek pula...1st impression aku bila aku jengah blog beliau...simple, tersusun dan mata pun tak serabut nak tengok..macam header dia juga...bagusbagus...:D

Ok..nak join juga??kena la jengah blog beliau...
Harapharap jadi bloglist beliau..*banyak pula word beliau ni -.-
ASSALAMUALAIKUM!!

--------------------------

YF : Diari Seorang Lelaki

Comments

thanks sb join and follow iqbalhakimi..happy blogging =)

part pendek tu ada betul nya sebab dalam kelas iqbal paling pendek..hehe
Yulia Fajrin said…
@iqbalhakimi : hah???alamak...maafmaaf...tak tahu...tercakap pula...adess..-.-

Popular posts from this blog

Bibir Lembut Dengan Liquid Lipstick SoBella!

TAHU TAK JENIS-JENIS DADAH???

Jimat Shopping Raya di Freeport A’Famosa Outlet Melaka