AKU TOUCHING DENGAN JEJAKA TERHANGAT!!!

Hahahhahahaha!!!memang aku touching gila ni!!!Pasai pa???eh..asal macam pernah dengar je dialog tu..upppps..terguna ayat ANWAR HADI pula...maaf bro..terlepas!! XD


Ok..berbalik kepada tajuk aku...AKU TOUCHING DENGAN JEJAKA TERHANGAT!!!!huaaaaa!!asal aku tak menang???kempunan dah dengan phone TOUCHBERRY tu tau!!!lastlast..FIRDAUS KASIM yang dapat!!!memang SELAMAT tul mamat nih...kikiki..


Macam mana dia boleh menang dow???Jealous aku...grrrr!!!Nak tahu macam mana dia boleh menang???terjah la blog dia tu..entri dia telah memenangi hati JEJAKA TERHANGAT...alamak..macam GAY pula kedengarannya..hahahhaha..maafmaaf..gurau naaa XD

Pape hal..entri ini hanya gurauan...*touching gak sikit -.-
Tahniah kepada pemenang ya!!
ASSALAMUALAIKUM!!

------------------------

YF : Texting

Comments

Fariq Jalil said…
kahkahkah.. kawan pun rasa ayat kamu bagi macam menunjukkan dia tu gay.. kehkehkeh.. sory2.. gurau je... :p

latest -
-Kenapa Perempuan Selalu Dijadikan Contoh.
-Jom Menang Hadiah Lumayan
Unknown said…
waaa...tidak..jgn mara2 JT..tak kesian ke kat saya..opss, sayewww...hehe..

tak mau la tacing2 ek..pasni kalo ada JT buat kontest lagi rajin2 la masuk lagi ea cik Diriku..=)
Firdaus Kasim said…
awk, jgn touching taw. gagal sekali bukan bermakna gagal selama-lamanya.. Adik beradik Wright beratus-ratus kali cuba menghasilkan kapal terbang, akhirnya diorang berjaya juga. bg komen kt link bawah, sy ada ckp pasal awk.. hehe

http://firdauskasim.blogspot.com/2011/02/tips-menang-contest-henpon-jejaka.html
Woofer Storm said…
jgn sdh2..len kali cuba lg,mgkn bkn rezeki kot...

Popular posts from this blog

Bibir Lembut Dengan Liquid Lipstick SoBella!

TAHU TAK JENIS-JENIS DADAH???

Jimat Shopping Raya di Freeport A’Famosa Outlet Melaka