SEKALI LAGI OTAI BLOGGER MENJADI FOLLOWER AKU!!!



Waaaaaaaaaaa!!!aku terharu nih!!!!!senyum sampai ke belakang kepala!!!aduh...mengapa dirimu begitu bermakna pada diriku???eceh...hahahahaha...korang nak tahu siapa???ala...aku tahu...dia dah follow korang semua lama kan....

Aku ni dikira baru lagi dalam industri blogging....walaupun usia blog dah lebih 3tahun...hahahahhaa..adoi...back to basic bro...ni hah...nak cerita...BEN ASHAARI...follow aku kat FACEBOOK!!!!!sampai sekarang aku tak apruv lagi...sat lagi aku apruv ye..NERVOUS gila ni!!!!

Lagilagi....dia kata nak ngurat anak dara kan???hahahahahaha...kamu sangat lawak la bro...kehkehkehkeh...apa??korang tak caya??aku tahulah..aku ni siapa...budak hingusan lagi...tak apa..ni satu penghargaan buat aku....yihaaaaa!!!


Nampak tak??tak nampak, amik kanta pembesar....kehkehkhe...terima kasih la BEN ASHAARI...sudi nak add saya di FACEBOOK tu...

Heee!!!bahagianya pagipagi buta ni...jangan sampai termimpi BEN ASHAARI sudah la ya..XD
ASSALAMUALAIKUM!!

----------------------------

YF : Permintaan Hati

Comments

wanie m'nJ said…
buat la kenduri kesyukuran mcm tu!!!hahah!
Yulia Fajrin said…
@wanie m'nJ : alaa...nuffnang tak bagi duit lagi la nak buat kenduri...pinjam kamu, boleh??hehehehe XD
Burungman said…
perghhh! haha


ni tak sah kalau tak jamu daging kerbau sekor ni.. kehkehkeh
Anonymous said…
Aik x approve ka?kih3...kecian en.Ben
Anonymous said…
Aik x approve ka?kih3...kecian en.Ben
Yulia Fajrin said…
@Nordin : hahahahhaa....bolehboleh..nanti saya bagi gambar seekor kerbau ya.."makanlah" puaspuas XD

@AdamXis : dah apruv laaa!!tak sampai hati biar lelama XD
Nazrul Ashraff said…
haha..da pnh mmp jmp inche ben..hee..
Yulia Fajrin said…
@nazrul ashraff : huuu..jeles!!hahhhaa!!! XD

Popular posts from this blog

Bibir Lembut Dengan Liquid Lipstick SoBella!

TAHU TAK JENIS-JENIS DADAH???

Jimat Shopping Raya di Freeport A’Famosa Outlet Melaka