DAH LAMA TAK BER'BLOG WALKING'

Huarggggh!! *Sambil menggeliatkan tubuh yang tak berapa nak penat ni. Hehehe.

Sejak aku menjejakkan kaki ke menara gading yang tak ada gading tu, aku dah tak seaktif dulu. Siapa yang perasan tu, pasti akan tahu. Erk, ada yang perasan ke? XD


Hari ni baru berkesempatan blog walking. Malam-malam macam ni biasanya tengok movie dengan adik. Hehehe. Tapi malam ni tak banyak pun terjah blog orang. Adalah beberapa kerat. 

Haish. Tengok  blog orang, dah banyak entri diorang post untuk tahun ni. *Padahal, baru bulan Januari. -__-"
Tapi tak apalah. Pehal aku nak jealous mealous pula ni kan? Keep it up! Teruskan ber'blogging', okay??? 


Eh, ada dengar perut berbunyi tak? XD
ASSALAMUALAIKUM




------------------------------

YF : Benarkah cinta itu buta? 
Kalau buta, bagaimana aku bisa mencintai dirimu tanpa melihat hatimu?

Comments

Popular posts from this blog

Bibir Lembut Dengan Liquid Lipstick SoBella!

TAHU TAK JENIS-JENIS DADAH???

Jimat Shopping Raya di Freeport A’Famosa Outlet Melaka