OTAI BLOGGER JADI FOLLOWER AKU???

ASSALAMUALAIKUM!!!!


Fuh....kus semangat!!!nervous nih!!!hahahahahaha!!!nak tau kenapa aku jadi nervous tak tentu pasal selepas berlangsungnya AJL25???ni la nak habaq hang paa semua...*winkwinkwink <3



Korang kenal BEN ASHAARI kan???kalau tak kenal, confirm korang bukan blogger....artis pun kenal kot...kuikuikuikui.....
Hah, dia lah OTAI BLOGGER yang sudi menjadi follower blog aku yang biasabiasa je nih...awwww!!terharunyaaa!!!aku bukakbukak blog aku je...aku tengok kat dashboard aku dah jadi 37 orang...haish..dok ushausha...mak aih!!!!!DIA???????takkan la kot?????biar betul?????rupa aku seraya jadi macam ni kot...OMG!!!


Gila weih...hahahahha!!terima kasih yang tidak terhingga kepada beliau....hah??korang tak percaya???nak bukti la tuh?? -.-


Hah??sudah percaya kan??heeeee....happyhappy!!!
Keep it up BEN ASHAARI!!!saya sokong anda!!
ASSALAMUALAIKUM!!

-------------------------------------
p/s : Tahniah kepada para pemenang AJL25 :)

Comments

Unknown said…
ben da follow sy lama da.. huhu
Yulia Fajrin said…
anda blogger lama...tk hairan laa..:)

Popular posts from this blog

Bibir Lembut Dengan Liquid Lipstick SoBella!

TAHU TAK JENIS-JENIS DADAH???

Jimat Shopping Raya di Freeport A’Famosa Outlet Melaka